Ilmoittautumiset

Kouluun pääsevät 3 vuotta täyttäneet lapset. Jokaisesta lapsesta tulee täyttää ilmoittautumislomake ja kielikyselylomake ; saat ilmoittautumislomakkeen klikkaamalla tästä ja kielikyselylomakkeen täältä. Tulosta lomakkeet ja lähetä ne allaolevaan osoitteeseen. Voit myös tallettaa lomakkeet word muodossa, täyttää ne tietokoneella ja lähettää ne sähköpostin liitetiedostona jäsenasioista vastaavalle j&aulm;sensihteerillemme email: jasensihteeri@fsok.org

Ilmoitamme perheille, kun luokkiin vapautuu uusia aloituspaikkoja. Uudet oppilaat otetaan mieluiten mukaan lukukauden alussa (syyskuu,tammikuu), mutta poikkeuksia tehdään, jos tilaa on. Jäsensihteeri vahvistaa oppilaspaikat ja ottaa yhteyttä uusiin oppilaisiin. Uusien hakijoiden tulee odottaa jäsensihteerin yhteydenottoa ennen kouluun tuloa! Ek nuorempien lasten luokkaryhmiin on jonoa.

Aikuisopiskelijoista täytetään myös ilmoittautumislomake, josta ilmenee hakijan suomenkielen taito. Hakulomakkeen saat tästä.

Pallerokerho on alle 3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu kerho, Tiuhtiviuhtiset. Ohjelmaan kuuluu laululeikkejä, askartelua (palleroiden iästä riippuen), vapaata leikkiä ja tarinatuokio. Pallerokerhoon haetaan erillisellä lomakkeella, jonka voi ladata tästä linkistä. tästä linkistä.

Oppilaspaikoista ja jäsenasioista voi kysellä sähköpostilla jäsensihteeriltämme email: jasensihteeri@fsok.org

Lukukausimaksut
Koulun hallitus päättää vuosittaiset lukukausimaksut aina ennen lukukauden alkua. Koulumaksut tällä hetkellä määräytyvät seuraavasti:

Lapset/nuoret:
Kouluyhdistyksen vuosijäsenmaksu / perhe / vuosi £20; ja

Lukukausimaksu : syyslukukausi - kevätlukukausi
1 lapsi perheestä koulussa / syys £50 - kevät £60
2 lasta perheestä koulussa / syys £80 - kevät £90
3 lasta perheestä koulussa / syys £90 - kevät £100
4+ lasta perheestä koulussa / syys £100 - kevät £110

Aikuisopiskelijat:
Kouluyhdistyksen jäsenmaksu £20 / perhe / vuosi; ja
Maksu £12 / kerta (maksetaan kunkin lukukauden alussa lukukaudeksi kerrallaan)

Pallerokerhon hinta on FSOK yhdistyksen jäsenperheille £3/perhe/kerta.

Koulumaksun voi maksaa shekillä tai suorana tilisiirtona. Koulun tilitiedot saa rahastonhoitajalta (email: rahastonhoitaja@fsok.org). Shekkiin saajaksi "Finnish School of Kingston" . Rahastonhoitaja ottaa koulupäivinä vastaan shekkejä. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa syyslukukauden alussa tai koulua aloitettaessa.
Jäsenmaksuista voi kysellä tarvittaessa lisää rahastonhoitajaltamme sähköpostilla: rahastonhoitaja@fsok.org.

Vapaaehtoistyö:
Jokaisen perheen toivotaan osallistuvan koulun vapaaehtoistoimintaan. Meillä on koulupäivinä kahvila, jota vanhemmat pitävät vuorotellen. Samoin juhlien ja retkien järjestäminen toimii vanhempien talkootyönä. Meillä on myös kirjasto, josta voi pientä kulukorvausta vastaan lainata suomenkielisiä kirjoja. Kahvila- ja kirjastotuotto on varainkeruuta, joka auttaa osaltaan pitämään koulumaksut kohtuullisina.


Admissions

Koulussamme on kaksi lukukautta:
Syyslukukausi: syys - joulukuu ja
Kevätlukukausi: tammi - kesäkuu.
  © Kingstonin Suomi-koulu 2018 
Rekisteröity hyväntekeväisyysyhdistys (Englanti ja Wales) nro 1076074