Suomen kieltä ja kulttuuria Kingston-upon-Thamesissa

Koulumme on osa maailmanlaajuista Suomi-koulujen verkostoa. Tavoitteenamme on opettaa Suomen kieltä ja kulttuuria sekä lapsille että aikuisille. Oppilaidemme linkki Suomeen on yleensä suomalainen vanhempi tai isovanhempi ja mukana on myös täysin suomalaisia perheitä, jotka ovat muuttaneet töiden vuoksi suur-Lontooseen.
Sivulla: Ilmoittautumiset on ohjeet miten pääset mukaan koulumme toimintaan.

Kingstonin Suomikoulu ottaa vastaan ilmoittautumisia

Kingstonin Suomikoulu on toiminnassa. Otamme vastaan ilmoittautumisia. Lisätietoja Suomikouluun ilmoittautumisesta löytyy täältä.

Suomi-koulun Opetussuunnitelma

Opetushallitus julkaisi kesällä 2015 opetussuunnitelmasuosituksen kaikkien maailman Suomi-koulujen käyttöön. Suositus toimii pohjana Kingstonin Suomi-koulun omille vuosikohtaisille opetussuunnitelmille.
Opetushallituksen opetussuunnitelmasuositus.

Haetaan suomenkielisiä opettajia

Etsimme suomenkielistä opettajaa kouluumme. Lisäksi haemme opettajan sijaisia ja apuopettajia sijaislistallemme. Jos olet kiinnostunut, otapa yhteyttä opettajien yhdyshenkilöön Maija Manuel, email: paaopettaja.fsok@gmail.com

Ekapeli lukemisen taitojen harjoitteluun

Suomi-koulun opettajat suosittelevat kaikille suomea lukemaan opetteville, iästä ja muilla kielillä lukemisen taidosta riippumatta, Ekapeli-tietokonepelia suomen kielen lukemisen opetteluun ja sen vahvistamiseen. Tämä on ilmainen palvelu netissä ja se on ollut jo muutamia vuosia käytössä Suomessa ja muissakin maissa on tehdy tutkimuksia sen tehokkuudesta.
Peliä tulee pelata kotona rauhallisessa ympäristössä (kuulukkeiden avulla) mieluiten pari/muutama lyhyttä pätkää päivittäin. Siitä on useita versioita lukutaidosta riippuen ja erittäin selkeät ohjeet. Lue lisää sekä rekistoröidy http://www.lukimat.fi/lukeminen/materiaalit/ekapeli

  © Kingstonin Suomi-koulu 2022 
Rekisteröity hyväntekeväisyysyhdistys (Englanti ja Wales) nro 1076074